Gnosjö Missionskyrka | Smågrupper
15734
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15734,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Smågrupper

Söker du gemenskap, ett mindre sammanhang där du får träffa nya och kanske gamla vänner att dela glädjeämnen och bekymmer med? Söker du en grupp människor som känner igen dig när du kommer till kyrkan och vet att du behöver hjälp i förbön för något speciellt – Kom och var med!

 

Att vara en del i en församling är att vara del av en gemenskap. I större sammanhang blir då den lilla gruppen en viktig bit och i Gnosjö missionsförsamling kallar vi den lilla gemenskapen för en smågrupp. I en smågrupp finns det plats för alla. I en smågrupp finns det utrymme att dela livet, att läsa bibeln eller någon bok och be tillsammans och kanske äta något tillsammans. Här blir du sedd och efterfrågad och kan växa i din tro.

 

Hur en samling ser ut kan skilja sig från grupp till grupp men tanken är att det ska vara en plats i vardagen där man får lasta av sig de bördor man bär på, man ber med och för varandra.

 

Vi har många olika sorters smågrupper och för alla åldrar och för olika skeden i livet.

 

Är du nyfiken på att veta mer och kanske bli del av en smågrupp? Tveka inte utan kontakta någon av de anställda i församlingen så försöker vi hjälpa dig in i en smågruppsgemenskap.
Maila, ring eller fyll i ett kontaktkort i kyrkan på söndagen.