Gnosjö Missionskyrka | Söndagsskolan
15929
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15929,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Söndagsskolan

Söndagsskolan är barnens gudstjänst där vi berättar om Jesus på ett sätt som passar barnen. Vi har roligt, leker och skrattar tillsammans. Vi använder söndagsskolmaterialet Skatten. Skatten har en genomtänkt teologi och pedagogik som tar barnets egen tro på allvar. Bibelberättelsen berättas på olika sätt varje gång, det kan vara med ett lekdrama, dockteater, berättarbilder, ljudfil, flanellograf eller på något annat sätt, allt för att ta till vara att barn lär sig på olika sätt. Några moment återkommer varje gång, minnesvers, tack och bön och eftertanke.

 

Vi samlar varje gång in till Gnosjö Global Associations arbete där vi stödjer en familj som bor i ett slumområde i Nairobi, Kenya.

 

Söndagsskolan vänder sig till barn mellan fyra och tolv år. Vi träffas på söndagar kl 10.00. Vi är med en stund i gudstjänsten, öppnar vår skattkista där det finns ledtrådar till dagens ämne samt dagens fråga som vi ska försöka besvara. Därefter går vi upp till söndagsskolan.

 

För de äldsta barnen har vi TiTo. TiTo riktar sig till de barn som är tio till tolv år. I TiTo pratar vi om tro, umgås, äter något och gör någon aktivitet tillsammans.

 

Ansvarig: Evelina Ekros, 073 – 976 50 86

 

Detta är en del av Gnosjö SAU.