Gnosjö Missionskyrka | Ge en gåva
16507
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16507,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Vår tro är att livet är en gåva från Gud

Allt vad vi som människor är och har, tar sitt ursprung hos Gud, han som ger oss livet. Vi tror också att pengar och ekonomiska resurser, små som stora, är en gåva från Gud. Med gåvan följer också ett ansvar att förvalta och fördela dessa resurser.

 

Vi tror att ett gott ekonomiskt förvaltarskap bl. a handlar om regelbundet givande till den kristna församlingen och till kristen mission.

 

Att ge en tiondel av sin inkomst är en god andlig övning som många kristna genom historien har praktiserat och något vi tror att Gud välsignar. Den praktiken påminner oss också om att allt egentligen tillhör Gud. Det är en insikt som motiverar till att dela med sig frikostigt.

 

I Gnosjö Missionskyrka samlar vi regelbundet in pengar till församlingens liv och verksamhet. Det sker genom kollekter på gudstjänster och ibland även genom riktade insamlingar för speciella ändamål t. ex mission eller olika diakonala ändamål. Många ger även regelbundet pengar genom autogiro, eller andra insättningar till församlingen. Alla insamlade medel som kommer till församlingen på det sättet används bla till församlingens barn- och ungdomsverksamheten, till missions- och hjälparbete, till diakoni och till driften av vår kyrka.

 

Missionskyrkans verksamhet baseras på frivilliga gåvor och insamlade medel. Här finns inget tvång och medlemmar i församlingen betalar ingen medlemsavgift.

 

Församlingen är organiserad som förening enligt svensk föreningsmodell. Det innebär bl. a att beslut som rör ekonomi och budget tas genom gemensamma beslut på församlingens årsmöte.

 

”Den som sår snålt får en snål skörd och den som sår rikligt får en riklig skörd. Var och en ska ge som han själv har beslutat i sitt hjärta, inte med olust eller tvång, ty Gud älskar en glad givare. Gud förmår ge er allt gott i överflöd, så att ni alltid har allt vad ni behöver och själva kan ge i överflöd till varje gott ändamål”. 2 Kor 9:6-8

 

Ge en gåva!

 

Om du vill ge en gåva i form av pengar kan du använd vårt kontonummer, bankgiro eller ge via Swish:

Kontoöverföring

Det går att göra en överföring från ditt konto till församlingens konto på Swedbank.
Kontonumret är: 8417-8 14 715 427-2.

 

Du kan välja att göra manuella överföringar när det passar dig eller lägga in en automatisk överföring från ditt konto. Du kan själv göra detta via Internetbanken eller prata med din bankman så hjälper de dig. Som text på överföringen kan du skriva offer eller kollekt så vet vi vad det är till. OBS! Vid kontoöverföring ger du gåvan anonymt!

 

Inbetalning på bankgiro
Om du föredrar att göra en inbetalning samtidigt som du betalar dina övriga räkningar kan du göra en inbetalning till församlingens bankgiro.
Bankgironumret är: 493-0731. Märk insättningen med offer eller kollekt.
På en bankgiroinbetalning ser kassören vem pengarna kommer ifrån.

 

Swish inbetalning
Församlingens Swish nummer är: 123 198 38 73.
Märk insättningen med offer eller kollekt.
På swish inbetalningar ser kassören vem pengarna kommer ifrån.

Inbetalningssätt

 

Kontonummer (Swedbank): 8417-8 14 715 427-2
Bankgironumret: 493-0731
Swishnummer: 123 198 38 73

 

Märk insättningen med offer eller kollekt.