Gnosjö Missionskyrka | Mission
16388
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16388,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Mission

Gnosjö Missionsförsamling stödjer ett antal missions- och hjälparbete såväl i Sverige som i Asien och Afrika genom Svenska Alliansmissionen. Detta arbete är inriktat bl.a. mot medicinska insatser, undervisning och hjälp till självhjälp.

 

Gnosjö Missionsförsamling tillhör Svenska Allians-missionen (SAM) som är ett kristet frikyrkosamfund med rötter i 1800-talets stora väckelserörelse. SAM bedriver både verksamhet i Sverige och i världen, med hopp om att kunna göra skillnad för människor.

 

SAM:s internationella arbete innefattar ett 15-tal länder och ett 20-tal utlandsarbetare. Detta sker i samarbete och samförstånd med systerkyrkor och samarbets-organisationer runt om i världen. Med fokusområden som bibelöversättning och alfabetisering, evangelisation och församlingsplanerande, bibelundervisning och ledar-utveckling, sociala utvecklingsinsatser, hälso- och sjukvård och utbildning.

www.alliansmissionen.se