Gnosjö Missionskyrka | Lediga tjänster
16529
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16529,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
För tillfället har vi inga lediga tjänster.

 

 

Kort presentation av församlingen 

Gnosjö Missionsförsamling är en del av Svenska Alliansmissionen och har cirka 320 medlemmar med ett stort barn- och ungdomsarbete. Utöver pastor med familjefokus finns församlingsföreståndare och en ungdomsledare. 

 

Vi vill erbjuda en öppen och generös gemenskap för alla oavsett bakgrund. Vår vision är att hitta nya vägar för att nå fler människor i vår bygd med budskapet om Jesu kärlek. Ungdomsarbetet och vårt diakonala engagemang är viktiga verksamheter liksom undervisningen och själavården. Församlingen är engagerad i olika mission- och hjälparbeten. Familj, sång & musik är några viktiga områden vi vill utveckla i församlingslivet. 

 

Kort presentation av Gnosjö 

Gnosjö  är centralort i Gnosjö kommun med totalt cirka 9 500 invånare. Kommunen är den mest industritäta i Sverige med flera hundra småföretag. Gnosjö har flera nya förskolor, två F-6 skolor, en 7–9 skola och ett bra gymnasium med vuxenutbildning. Befolkningen består av ca 30% invandrare. Begreppet ”Gnosjöandan” som präglas av samarbete och inställningen att inget är helt omöjligt genomsyrar bygden. Här finns rika möjligheter till friluftsliv med Store Mosse nationalpark, Isabergs alpin, äventyrspark och golfbana, Töllstorps friluftsområde och mycket annat.