Gnosjö Missionskyrka | Ungdomsledaren har ordet
19562
post-template-default,single,single-post,postid-19562,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Ungdomsledaren har ordet

Efter många månader av annorlunda församlings-gemenskap så får vi nu gå in i en ny tid – tillsammans igen. Nu borde ju nästan allt det som var innan pandemin bli som vanligt igen. Vi längtar efter blomstrande ungdomsverksamhet, gudstjänster där vi får uppleva Guds närvaro, gott kyrkfika där vi kan tala om den tid som varit osv. Men vi kommer också tillbaka till församlingen som helhet.
Det blir nu en ny tid i församlingen, en tid där vi kan se tillbaka på allt det vi gjort tidigare, tänka tillbaka med stolthet i våra hjärtan på alla de år vi skapat församling tillsammans.
Men det vi nu går in i borde också bli något nytt. Kanske ska vi inte komma tillbaka och göra samma grejer. Vi kanske inte ska låta församlingen vara på samma sätt som innan pandemin. Kanske vill vi något annat?
Vi får nu chansen att efter lång tid utan varandra äntligen våga drömma tillsammans, bryta ny mark för att nå nya människor med evangeliet. Det är församlingens uppdrag och grundstommen är klippan Jesus Kristus som vi ska bygga på.
Nu ska vi använda vår starka klippa för att bygga upp församlingen på nytt. Hur vill vi att det nu ska se ut, vad är det vi hoppas kunna få ta mer plats i vår gemenskap?

/ Ludvig Halje