Gnosjö Missionskyrka | Min berättelse / Anita Magnusson
16554
post-template-default,single,single-post,postid-16554,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Min berättelse / Anita Magnusson

Glädje är för mej en varm känsla inombords som syns utanpå, som när man ler mot någon och den ler tillbaka.
Glädje är för mej också synonymt med lycka, till exempel när man hämtar barnbarnen på förskolan och de kommer springande med utsträckta armar och ropar – Farmor!!!
Tillsammans sjunger vi ibland ”Klappa händerna när du är riktigt glad. Du kan också glädja andra som på denna jorden vandra, Klappa händerna när du är riktigt glad….” Det är en riktig glädjesång för alla åldrar!
Jag har alltid gillat att sjunga och har sedan tonåren sjungit i kör till och från. Att få lovsjunga och ära Gud med sång ger mig glädje i hjärtat. En glädje som jag önskar att dela med mej av.
En stor glädje för mej är att få sjunga i Gnosjö Gospel och att få dela den fina gemenskap som finns där. Ibland kan man känna sej trött när det är dags att gå på körövningen, men alltid kommer jag därifrån upplyft och glad ända in i själen.
Pricken över i:et blev körens resa till Chicago och allt vi upplevde där tillsammans. Massor av sång och inspirerande möten med människor vi mötte. Det blev fina minnen som jag kommer att bära med mej länge. Min önskan är att även kunna sprida vidare den inspiration och glädje vi fick med oss hem.

Anita Magnusson